Bilgilendirme

Seçmiş olduğunuz GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ ÖNLİSANS programına ait dersler aşağıda listelenmiştir. PDF kitabına ulaşmak istediğiniz dersin yanında bulunan simgesine tıklayın. Kısaltmalar:

AS: Ara sınav üniteleri
DS: Dönem sonu üniteleri
T: Teorik kredi
U: Uygulama kredisi
K: Kredi

GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ ÖNLİSANS PROGRAMINA AİT DERSLER ve KİTAPÇIKLAR

Yarıyıl Kitap Ders Adı AS DS T U K
1 BİYOİSTATİSTİK I 1‐3 1‐5 3 0 4
1 GENEL BİYOLOJİ I 1‐3 1‐5 3 0 4
1 GENEL KİMYA I 1‐3 1‐5 3 0 4
1 GENEL MİKROBİYOLOJİ I 1‐3 1‐5 3 0 4
1 GIDA MEVZUATI 1‐2 1‐4 3 0 4
1 GIDA MUHAFAZA I 1‐4 1‐6 3 0 4
1 İNGİLİZCE I 1‐6 1‐12 3 0 3
1 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I 1‐4 1‐8 3 0 3
2 BİYOİSTATİSTİK II 6‐8 6‐10 3 0 4
2 GENEL BİYOLOJİ II 6‐8 6‐11 3 0 4
2 GENEL KİMYA II 6‐8 6‐11 3 0 4
2 GENEL MİKROBİYOLOJİ II 6‐8 6‐11 3 0 4
2 GIDA GÜVENLİĞİ 5‐6 5‐8 3 0 4
2 GIDA MUHAFAZA II 7‐8 7‐10 3 0 4
2 İNGİLİZCE II 1‐6 1‐12 3 0 3
2 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II 1‐4 1‐8 3 0 3
3 BAZI ÖZEL GIDALARDA KALİTE 1‐4 1‐7 3 0 4
3 ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE 1‐3 1‐5 3 0 4
3 MEYVE‐SEBZE VE ÜRÜNLERİNDE KALİTE 1‐4 1‐6 3 0 4
3 MİKROBİYAL GIDA KALİTE KONTROLÜ 1‐3 1‐5 3 0 4
3 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ 1‐2 1‐4 3 0 4
3 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 1‐4 1‐8 3 0 3
3 TÜRK DİLİ I 1‐4 1‐8 3 0 3
4 BALIK VE KANATLI ETLERİNDE KALİTE 6‐8 6‐10 3 0 4
4 FERMENTE GIDALARDA KALİTE 8‐10 8‐12 3 0 4
4 FİZİKSEL VE KİMYASAL GIDA KALİTE KONTROLÜ 6‐8 6‐10 3 0 4
4 HUBUBAT VE HUBUBAT ÜRÜNLERİNDE KALİTE 7‐9 7‐13 3 0 4
4 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE KALİTE 5‐7 5‐9 3 0 4
4 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II 1‐4 1‐8 3 0 3
4 TÜRK DİLİ II 1‐4 1‐8 3 0 3
9 GIDA LABORATUVARI yok uygulama 0 8 8